Turku Puh: 045-128 5898
- 30-vuoden kokemuksella -

Kiropraktikolla Anne:
Anne kärsi huimauksesta, huimausta esiintyi erityisesti lenkkeillessä. Lääkäriltä hän sai diagnoosiksi paniikkihäiriön ja siihen lääkityksen, lääkkeet eivät kuitenkaan auttaneet huimauksen hoidossa.
Puolentoista vuoden lääkkeiden syömisen jälkeen Anne törmäsi internetissä kaularankaperäiseen huimaukseen ja päätti mennä Turun kiropraktikkokeskukseen Kimmo Heinosen hoitoon.
Kahden kuukauden hoidon jälkeen:
”Ryhti on parantunut tosi paljon ja mun on helpompi ylläpitää ryhtiä, mua ei huimaa enää ja olen kolmisen viikko ollut ilman lääkitystä jonka sain paniikkihäiriöön. Tää hoito on todellakin auttanut mua tosi paljon, kiitokset Kimmolle.

Jatkuvasti kasvavalla tahdilla, aktiiviliikkujista kilpaurheilijoihin, ikään tai lajiin katsomatta, yhä useampi liikkuja huoltaa säännöllisesti kehoaan kiropraktiikan avulla. Kun selkäranka on kunnossa, myös suoritusteho ja palautuminen toimivat optimaalisella tavalla.
Yhä useammat urheilijat ja muut liikunta-alan ammattilaiset käyvät säännöllisesti ylläpitämässä suoritustasoaan Turun kiropraktikkokeskuksen vastaanotoilla.
Kuten niin monet kuntoilijat, aktiiviliikkujat ja kilpaurheilijat, myös TUTO:n pelaaja Johan Elfvengen tuntee kiropraktiikan merkityksen osana urheilijan kehonhuoltoa ja käy kiropraktikko Kimmo Heinosen Turun vastaanotolla.
Johan Elfvengren jääkiekko, urheilu, kiropraktiikka

Huimaus on yleinen oire monella, johon kiropraktiikka voi auttaa. Pitkään huimauksesta kärsinyt Alice ehti kokeilla lääkäriä ja hierojaa, jotka eivät tarjonneet apua. Hän ei halunnut uskoa, että lääkekierre olisi ainut vaihtoehto.
Tutustuttuaan aiheeseen hän paneutui kiropraktiikkaan huimauksen hoidossa. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen oireet olivat poissa.
Alice, huimaus

Teijo Laaksosen ongelma alkoi 50-vuotiaana höntsälätkän ja sitä seuranneen salibandyn pelaamisen jälkeen. Tuli kipua nivuseen joka tuntui ilkeänä kipuna myös kiveksessä.
Tästä alkoi kahden vuoden tuskainen taival, joka lukuisten erikoislääkärissä käyntien, kortisonipillereiden, kaikkien mahdollisten kipulääkkeiden, antibioottien ja lisäkivesleikkauksen jälkeen oli päätyä kiveksen poistoon.
Onnekseen Teijo nettiä selaillessaan törmäsi aiempiin blogikirjoituksiini, mm. lonkan koukistajien hoitoa koskevaan blogiin ja venytysvideoon ja varasi ajan hoitoon.

Max kärsi TOS-syndroomasta ja oli päätyä ylimpien kylkiluiden poistamisoperaatioon. Apu löytyi kuitenkin kiropraktiikasta.


Oheisessa videossa Turkulainen 27-vuotias Suvi Kumpulainen kertoo omin sanoin, miten hänen alaselkäkipunsa ja välilevytyränsä hoidettiin kuntoon kiropraktisella hoidolla Suomen kiropraktikkokeskuksessa.
Välilevyn pullistumaa voi ja pitää hoitaa kiropraktisin menetelmin, vaikka usein kuulee muiden terveydenhuollon ammattilaisten sanovan, ettei siihen saa koskea. Jos selkää ja varsinaista ongelmaa ei hoideta, potilas päätyy valitettavan usein leikkauspöydälle ja selkärangan rappeutuminen nopeutuu.

Kiropraktisella hoidolla ei hoideta pelkästään selkäkipuja, vaan selkärangan virheasentojen ja toimintahäiriöiden korjaaminen auttaa parantamaan hermoimpulssien kulkua selkärangasta kehon kaikkiin osiin. Siten pystytään auttamaan elimistön kaikkien nivelten ja elinten toimintaa. (Lue lisää selkärangan kulumavioista Kimmo Heinosen blogista "Selkärankaa on vaikea laittaa yöksi vesilasiin".)
Sirkka Koskinen, kulumat ja välilevyn pullistuma. “Sille polvellehan täällä ei voida tehdä mitään, koska se on jo niin kulunut”. Toisin kävi..

Turkulainen 50-vuotias Anne Hämäläinen kärsi puolitoista vuotta jatkuvasta oireilusta: paineen tunteesta rinnassa, palan tunne kurkussa, kurkkukipua, ääni tuntui välillä katoavan ja rinnassa oli kireyden tunnetta. Lisäksi myös hengittäminen oli ajoittain raskasta.